Pk-yritysten digitaaliset työkalut

Kävin viime viikolla puhumassa pk-yritysten digitaalisista työkaluista Cafe Combinat -tapahtumassa Demolassa täällä Tampereella.

Tällä kertaa käsittelin pk-yritysten digitaalisia työkaluja esittelemällä palveluita ja sovelluksia, joita pk-yritykset voivat hyödyntää. Käytännössä edullisia tapoja rakentaa verkkoläsnäolo, tehdä yhteistyötä ja organisoida omaa työtä.

Suurimman osan työkaluista olen itse havainnut toimiviksi tai sitten kuullut niistä hyviä kokemuksia. Kokemuksesta voin sanoa että näistä saa yhdisteltyä aika helposti paremman kokonaisuuden kuin suuremmilla yrityksillä on.

Mainokset

2 responses to “Pk-yritysten digitaaliset työkalut

  • adensy

    Mielelläni lisäisin listaasi meidän Adensyn edullisen ja erityisesti pienyrityksen asiakastietojen hallinnan työvälineen, jossa on sosiaalisen median ja googlen palvelut sekä sähköposti mukana.

  • intosome

    Kiitos lisäyksestä, Adensy onkin uusi tuttavuus – http://www.adensy.com/. Mukava saada lisää suomenkielisiä vaihtoehtoja valikoimiin.

    Yksi pk-yrittäjälle arvokas palvelu on Eniron ilmainen yhteystietohakupalvelu – http://henkilot.eniro.fi. Rekisteröityminen maksaa 25 senttiä, jonka jälkeen yhteystietoja voi etsiä ilmaiseksi. Ei tarvitse soitella monen euron puheluita numerotiedusteluun ja toimii myös kännykässä (wap.eniro.fi). Harvoin (kerran 3kk) tulee jotain mainostekstareita jotka eivät ole häirinneet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s