Palvelut

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja ottamaan käyttöön yhteisöllisiä työkaluja ja toimintatapoja ja sitomaan ne yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Yhteisöllisen bisneskehityksen (sosiaalisen median) strategiat
  • Sosiaalisen intranetin konseptointi ja toteuttaminen
  • Yhteisöllisten toimintatapojen jalkautus

Olemme työkaluriippumattomia emmekä tarjoa toteutuspalveluja, joten voimme auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat työkalut ja toteuttajat. Halutessasi voimme hoitaa myös kilpailutuksen ja toteutusprojektien hallinnan puolestasi.

Workshop: Yhteisölliset työkalut ja toimintatavat liiketoiminnan kehittämisessä

Workshopimme tarjoaa asiakasyritystemme johdolle ja avainhenkilöille perusymmärryksen yhteisöllisistä työkaluista ja toimintatavoista. Workshopin aikana määrittelemme, miten asiakkaamme voi parhaiten käyttää yhteisöllisiä toimintatapoja liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseen. Lisäksi tunnistamme asiakkaallemme tärkeimmät pilottiprojektit, joiden avulla yhteisöllisistä toimintatavoista saadaan nopeasti todellisia hyötyjä.

Workshop käynnistää oppimisprosessin, joka auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan. Jokaiselle pilottihankkeelle määritellään myös bisnesmittarit, joiden avulla niiden vaikuttavuutta voidaan seurata ja hyödyt voidaan näyttää johdolle.

Yleensä workshoppiin osallistuvat yrityksen johto ja avainhenkilöt eri toiminnoista – normaalisti 6 –12 henkeä. Suurissa yrityksissä johtoryhmälle voidaan pitää erillinen lyhyempi workshop, jossa keskitytään hyödyntämiskohteisiin.

Tarkempaa tietoa workshopin sisällöstä ja muista palveluistamme saat asiantuntijoiltamme.